Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/ks.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/ks.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Om | Konservative Studerende

Om

Konservative Studerende er Danmarks borgerlige studenterorganisation. Organisationen er ikke partipolitisk, og er åben for alle af borgerlig observans.

Organisationen består af lokale foreninger, fordelt på landets største universiteter, og hvor størstedelen af det studenterpolitiske arbejde også udføres: Tæt på medlemmerne og deres hverdag. Vi stiller op til universitetsvalgene i hele landet, da vi mener at studenterpolitik ikke kun handler om holdninger, men også resultater.

Konservative Studerende tilbyder dog ligeledes en national overbygning, hvor vi både beskæftiger os med studenter- og uddannelsespolitikken, debatter med oplæg fra interessante oplægsholdere af emner der vedrører studerende og konferencer som er med til at lægge linjerne for borgerlig studenter- og uddannelsespolitik. Ligesom vi har et internationalt aspekt, som både giver adgang til Europas største studenterorganisation, verdens omspændende netværk for borgerlige og studieturer til alt fra Bruxelles til Moskva.

Med godt 400 medlemmer på landsplan, afholder Konservative Studerende en lang række aktiviteter og arrangementer om alt fra politiske diskussioner til sociale sammenkomster.
Langt størsteparten af disse arrangeres af de enkelte lokalforeninger, der hører hjemme ude på de enkelte uddannelsesinstitutioner.